Цими днями принц Гаррі відвідав Анголу, країну, у якій 22 роки тому була його матір Діана Принцеса Уельська. Тоді вона побувала тут в рамках кампанії за заборону виробництва і використання протипіхотних мін, які вбивають і калічать мирне населення.

Тоді ж принцеса зустрілася дівчинкою Сандрою Тіджіке, яка лишилася ноги через міну. Діана була присутня саме тоді, коли Сандрі знімали мірку для протеза. І слід зауважити, вона не змогла стримати сліз.

Тепер з Сандрою, якій вже 38 років та п’ятеро дітей, побачився і молодший син принцеси Гаррі. Як й його матір, принц пройшов по частково розмінували полю в такий же, як у неї захисній екіпіровці.

Щодо його дружини, Меган Маркл, то вона залишилася чекати чоловіка в ПАР, де в приватному порядку відвідала місце зґвалтування і вбивства 19-річної дівчини Уейенене Мрветяни, віддавши данину пам'яті вбитої.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, раніше син Меган Маркл і принца Гаррі виявився схожим на зіркового родича: як дві краплі води.

Також Знай.uа писав, що принцеса Шарлотта – копія Єлизавети II: дочку Кейт Міддлтон не відрізнити від королеви, фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Меган Маркл розповніла до невпізнання, від красуні-актриси не залишилося і сліду: британці в гніві.