Молодша сестра Кейт Міддлтон, яка веде свою колонку в виданні Waitrose Weekend, розповіла, що її 11-місячний син Артур вже відвідує заняття в дитячому спортзалі. 36-річна Піппа Міддлтон фанатіє від фітнесу. Вона займалася спортом практично всю свою вагітність і повернулася до занять у лічені дні після пологів.

За словами Піппи, кожен візит до спортзалу зміцнює впевненість Артура в собі. Він має можливість у повністю безпечній обстановці спалювати зайву енергію і відпрацьовувати різні фізичні навички.

"Коли Артуру виповнилося 11 місяців, і він став більш мобільним, я намагалася придумати для нього різні заняття. Мені потрібно було знайти щось більше, ніж просто прогулянки по парку в колясці. Наш місцевий дитячий спортзал був порятунком. Там великий простір для веселощів, багато м'яких предметів, ігрових килимків, сходів, куль, гойдалок, міні-батутів і багато чого іншого, щоб стимулювати і фізично розвивати дітей. Є групові заняття, які допомагають розвивати рух, баланс і силу, але в той же час малюки можуть і просто вільно грати", - поділилася Піппа.

За думку Піппи, вправи допомагають дітям краще засинати вдень, а також покращують травлення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Піппа Міддлтон розповідала, що почала водити сина в басейн, коли йому було всього чотири місяці. А в віці восьми місяців він приступив до занять дитячої йогою.

Сама Піппа також займається плаванням, тенісом, а також тренується в тренажерному залі чотири-п'ять разів на тиждень. Її старша сестра герцогиня Кембриджська також веде активний спосіб життя і підтримує струнку фігуру з допомогою фізичних вправ.

Світська левиця Піппа Міддлтон вийшла заміж за бізнесмена і колишнього автогонщика Джеймса Меттьюса в травні 2017 року. Їх первісток Артур Майкл Вільям народився 15 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, Меган Маркл вперше познайомила Кейт Міддлтон і принца Вільяма з племінником, їх первістком Арчі.

Також Знай.ua писав, що підступний порив вітру оголив гарячі форми Кейт Міддлтон, всі у захваті від її струнких ніжок, а принцу Вільяму однозначно пощастило.