Помер легендарний мексиканський співак Хосе Хосе (справжнє ім'я Хосе Ромуло Соса Ортіс), якого прозвали "Принц "пісні". Музикантові був 71 рік.

Популярний виконавець помер через страшну недугу, яка здолала співака. Про це пише Рoliteka з посиланням на міжнародні ЗМІ і повідомлення Міністерства культури Мексики.

"З великим сумом підтверджуємо смерть плодовитого латинського балладера минулого покоління", - йдеться у повідомленні.

Більше 2 років він боровся з важкою хворобою. Навесні 2017 року у Хосе Хосе виявили рак підшлункової залози. "Принц пісні" помер в Майамі в суботу, 28 вересня. Він знаходився в одній з клінік.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Інформацію про трагедію підтвердили лише сьогодні. Хосе Хосе був мексиканською легендою – багато хто з його прихильників вважали його голосом своєї країни. У нього залишилася дружина і троє дітей. Справжнє його ім’я Хосе Ромуло Соса Ортіс, артисту на момент смерті було 71 рік.

У співака був рак підшлункової залози, він довго боровся з хворобою, але не зміг реабілітуватися після лікування, останні дні йому було дуже важко. Його творче життя було яскравим і тривалою – 40 років на сцені.

Нагадаємо, що помер легендарний продюсер "Сімпсонів" і "Ріка і Морті": його фантастичного таланту і дотепності буде дуже не вистачати.

Як повідомляв портал Знай.uа, користувачі мережі випадково поховали легендарного американського актора Клінта Іствуда. Зазначалося, що він пішов з життя нібито від серцевого нападу під час зйомок.

Також портал Знай.uа писав, що 27 серпня померла відома радянська і російська акторка Людмила Мальцева.