Вже через кілька місяців у Парижі відкриють океанаріум ”L'Aquarium de Paris”, де три щасливі пари зможуть провести ніч. Ніби нічого дивного, але це не так. Насправді, закохані проведуть романтичний вечір у невеличкій кімнаті, яка зі всіх сторін оточена живими акулами.

Як відзначається, незвичайний конкурс був запущений на сайті Airbnb. Парам, які хочуть провести вечір в оточенні акул, потрібно зайти на сайт та написати, а чому саме вони гідні переночувати в акваріумі.

Крім ночі в акваріумі, переможці також отримають незвичайну вечерю і дізнаються цікаві факти про акул від чемпіона фрідайвера Фреда Байла.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Нагадаємо, що відомий український педіатр-телеведучий Євген Комаровський, який прославився на всю країну завдяки виходу на екран його авторської програми "Школа доктора Комаровського", розповів, коли і яким дітям можна давати солодощі.

Раніше Знай.ua повідомляв, дієтологи назвали найкращі напої для ідеальної фігури.

Також Знай.ua писав, експерти розповіли, якої шкоди може завдати туш і як цього уникнути.