Герцогиня Сассекская Меган Маркл вирушила до Університету, де спільно з членами Асоціації університетів Співдружності і студентами за круглим столом вирішували питання стосовно освіти. Головною темою обговорення були труднощі, які підстерігають жінок, бажаючих отримати диплом ВНЗ.

Потім дружина принца Гаррі Маркл думає навідатися в одну зі шкіл, щоб зайнятися питаннями благодійності. А в середу королівське подружжя планує нанести відразу кілька візитів. Після чого Меган і Гарії очікує аудієнція у президента Південно-Африканської Республіки – Сиріла Рамафоса.

Слід зазначити, що для візиту в Університет герцогиня Сассекская переодяглася. Вона одягла сукню улюбленого фасону: щось середнє між сукнею-сорочкою і тренчкотом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найбільше схожим на даний вид одягу його роблять такі деталі, як гудзики в два ряди, комір і пояс на талії. Також Маркл воліла найбільш трендовий цієї осені колір, а саме бежевий. Це плаття чи діставало до колін герцогині, а фасон без рукавів вигідно підкреслив стрункі ноги і тонкі руки Меган. До того ж, її чудовий наряд доповнили вишукані туфлі-човники на досить високій шпильці від Banana Republic.

Нагадаємо, що королівське подружжя Меган Маркл і принц Гаррі оприлюднили фотографію свого однорічного сина Арчі Харрісона.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі з'явилися відверті фото герцогині Сассекской.

Також портал Знай.ua писав, що Меган Маркл в таємниці з'їздила до будівлі поштового офісу в Кейптауні.