Біля берегів Колумбії стався крах судна, на якому везли велику партію наркотиків. Екіпажу судна вдалося врятуватися завдяки водонепроникним пакетам з кокаїном - ті не тонули і трималися на воді.

Всього виявили трьох врятованих наркоторговців - їх помітили в півсотні метрів від берега міста Тумако, Колумбія. У Тихому океані, як потім розповіли потерпілі, вони перебували приблизно 3 години і трималися за пакети.

Чоловіків врятували, витягли на сушу і надали їм першу медичну допомогу.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На місце прибули правоохоронці та вилучили пакети з кокаїном, що не тонули. Всього наркотику виявилося 1,2 тонни. Врятованих чоловіків заарештували, підозрюючи їх у незаконному обороті наркотиків.

Нагадаємо, раніше українці зникли в океані, шторм не залишив шансу: екіпаж судна Bourbon Rhode намагаються врятувати.

Також Знай.uа писав, що Китай показав найбільший десантний корабель: вміщається 28 вертольотів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про страшну катастрофу на воді: судно загорілося прямо біля берега, десятки людей зникли безвісти.