У квартирі літньої жінки, яка проживає в місті Комп'єнь на півдні Франції, знайшлася неймовірна картина ранньої епохи Відродження. Цю картину створив флорентійський живописець Чімабуе, а називається вона "Увінчання терновим вінцем".

Як повідомляють експерти, які працювали з картиною, твір мистецтва в квартирі жінки роками висів у зовсім непримітному місці, - прямо над плитою. Жінка зізналася, що вона подумала, що це - старовинна ікона, тому вона принесла її на аналіз аукціоністам.

Ерік Туркін, мистецтвознавець повідомив, що вартість шедевра від 4 до 6 млн євро. Його виставлять 27 жовтня в Аукціонному домі в Санлісі, Франція.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Увінчання терновим вінцем" є частиною поліптиху 1280 року і, швидше за все, належить до серії картин Чімабуе, в якій він зобразив Страсті Христові і Розп'яття Христа.

Нагадаємо, раніше на Прикарпатті знайшли поселення давніх людей, - хто вони.

Також Знай.uа писав, що археологи знайшли безцінну знахідку, зберігалася 2000 років: мистецтво, яке не підвладне часу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Київський політех відзаначає 121-й день народження: чого ви точно не знали про найбільший виш Європи.