У Південній Кореї запустили ряд снарядів, перед переговорами з США.

Про це повідомляє агентство Yonhap.

Відомо, що снаряди запустили з міста Вонсан у напрямку до Японського моря. Що цікаво, снаряди запустили відразу через день після того, як Пхеньян оголосив про призначення переговорів у США.

Також інформація про запуск двох балістичних ракет, з'явилася і в Японії. Як повідомили в уряді останній раз подібна ситуація повторювалася в листопаді 2017 року. На щастя, запуск ракет не завдав шкоди, жертв в результаті події теж немає.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зараз Токіо висловило протест Пхеньяну у зв'язку із запусками балістичних ракет.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 9 серпня, пройшло випробування нової зброї КНДР, на якому особисто був присутній лідер Північної Кореї Кім Чен Ин.

Як повідомляв портал Знай.ua , Сполучені Штати Америки заявили про готовність постачати нові партії ракетних комплексів Javelin для потреб української армії.

Також портал Знай.ua писав, що 24 липня, в Одеській області сталося чергове випробування новітніх ракет Збройних сил України.