У столиці Росії Москві померла 31-річна жінка. Це сталося після операції по збільшенню грудей в "Мережі сімейних медичних центрів".

31-річна Тетяна Проніна постраждала від операції з пластики грудей. Її встигли доставити в одну з міських лікарень, однак врятувати не змогли.

Після трагічного інциденту в клініку, де Тетяні робили пластичну операцію, почали ходити перевірки. З'ясувалося, що "Мережа" надавала клієнтам недостовірну інформацію про переоформлення ліцензії.

Ускладнило ситуацію те, що навіть документи самих співробітників були не в порядку. При цьому дану клініку вже безліч разів перевіряли.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вже після смертельного випадку стало відомо, що Роспотребнадзор і Росздравнадзор виявили порушення, однак не закрили клініку. Тепер даним медичним закладом займеться слідчий комітет.

Нагадаємо, пластика сідниць обернулася для жінки страшною хворобою.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл залишилася без головної жіночої принади.

Також Знай. ua писав, що відома на весь світ Дюгонь Мариум загинула через пластику в шлунку.