У середу, 2 жовтня два однокласники, натхненні переглядом серіалу "Чорнобиль", спробували втекти з дому, щоб потрапити в зону відчуження. Хлопцям було по дев'ять років, вони вчилися в третьому класі.

Цю інформацію повідомили в управління МВС по Мордовії.

Друзі після уроків повернулися додому, переодяглися, зібрали всі необхідні речі і вирушили у невідомому напрямку.

Кадри з серіалу Чорнобиль

У регіональному МВС розповіли, що дітей шукали всім особовим складом, вже через півгодини хлопчиків виявили в центрі міста. Друзі відразу ж зізналися, що мали намір потрапити до Чорнобиля, серіал про який їх вразив.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Відомо, що хлопчики виховуються в благополучних сім'ях. Зі школярами та їх батьками працюють інспектори ПДН.

Нагадаємо, що журналістам дали відвідати диспетчерську четвертого енергоблоку на Чорнобильській АЕС. Кадри з самого епіцентру страшної трагедії опублікували українські ЗМІ.

Відомо, що в цій частині електростанції досі зберігається радіація, яка в 40 тисяч разів перевищує норму. Навіть у спеціальних захисних костюмах біля пульта керування журналістам заборонили перебувати більше п'яти хвилин.

Як повідомляв Знай.ua, українці відкрили портал в Чорнобиль на самому відомому арт-подію світу Burning Man.

Також Знай.ua писав, що серіал "Чорнобиль" від НВО торжествує на премії Еммі.