Принц Гаррі подав до суду на таблоїд Mail on Sunday та його видавця Associated Newspapers через цькування його дружини герцогині Сасекської Меган Маркл. Виявилося, він планував це зробити вже давно.

Цю інформацію повідомляє видання Express.

Принц тягнув час, так як довго консультувався зі своїми юристами стосовно цього питання. Як відомо, герцог ще в березні створив сайт з офіційною заявою.

Радники королівської сім'ї засудили вчинок Гаррі, назвавши його необачним і поспішним. Говорять, що перш ніж зважитися на цей крок герцог навіть не спитав поради у Єлизавети ІІ, також він знехтував думкою батька Чарльза і принца Вільяма.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Видання пише, що сайт, який створили спеціально для заяви принца Гаррі, відділений від сайту Букінгемського палацу.

Герцог Сасекський розповів, що готував судовий позов кілька місяців. Він висунув Mail on Sunday звинувачення у вириванні сенсу з контексту. Основна претензія принца стосується публікації особистої переписки Меган з її батьком Томасом Марклом, яку, як сказано в заяві, таблоїд переплутав.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл, принц Гаррі і їх чотиримісячний син прилетіли в Кейптаун.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Маркл провела тиждень з 4-місячним сином.

Також "Знай.uа" писав, що неймовірну схожість принцеси Шарлотти і британської королеви Єлизавети II показали на знімках.