Меган Маркл і принц Гаррі прилетіли в Африку з офіційним королівським туром. Вони провели кілька днів разом в Кейптауні, потім герцог Сассекский відправився в тижневу подорож по африканським країнам сам.

Тим часом Меган з 4-місячним сином Арчі залишилася в Південній Африці. Протягом 6 днів Маркл в самоті продовжувала відвідувати заходи. В одному з місцевих університетів у герцогині поцікавилися її самопочуттям.

"О, боже мій, у нас все добре. Думаю, складаючи розклад, вони подбали про мене, щоб я проводила багато часу з Арчі. Подорож того варта. Можливість опинитися в Південній Африці – я вперше в цій країні – дійсно важлива, і Гаррі продовжив нашу місію в інших країнах. Ми возз'єднаємося сьогодні, чого я не можу дочекатися, я так за ним сумую! Але думаю, ця подорож стала для нас дійсно особливим. Ми зосередилися на тому, що дійсно важливо для нас", - розповіла Меган.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Після відвідин університету Маркл попрямувала додому до сина для того, щоб підготуватися до їх останнього дня в Африці і повернення свого чоловіка. Королівська пара відправиться додому вже 2 жовтня, але перед цим їх чекає ще 4 заходи.

Нагадаємо, Меган Маркл таємно втекла від принца Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі подає в суд через Меган Маркл.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл оголила стрункі ноги для походу в Університет.