Дружина принца Гаррі Меган Маркл здивувала публіку, несподівано з'явившись на Уімбдоні. 37-річна герцогиня викликала масу критики і все через не нову для неї причину - порушення королівського етикету та невідоповідного одягу.

Поява Меган Маркл (Meghan Markle) на престижному тенісному турнірі стало несподіванкою для публіки. Але великим розчаруванням для шанувальників стала поведінка герцогині. До того ж, організатори говорять про порушення важливого правила дружиною принца Гаррі (Ргіпсе Harry).

Про це пишуть західні ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Меган Маркл звинуватили в порушенні давньою традицією Вімблдону

37-річна дружина принца Гаррі викликала нову хвилю невдоволення, відвідавши чемпіонат з тенісу, щоб підтримати подругу – Серену Вільямс. Етикет Вімблдону означає, що всі люди повинні надягати тільки офіційні вбрання, а Меган Маркл вибрала темно-сині джинси з простою чорною футболкою і білим піджаком.

Як повідомляють організатори, заборонено з'являтися на турнірі в джинсах, тому зовнішній вигляд герцогині Сассекской став порушенням правил. Як повідомляє джерело, колишня американська актриса хотіла відвідати Вімблдон в приватному порядку і не привертати уваги публіки, але їй це не вдалося.

Керівництво Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету також обурила вимога Меган Маркл. Справа в тому, що охоронці герцогині наказали шанувальникам тенісу на трибуні припинити фотографувати її під час появи.

Одна з присутніх на турнірі прихильниць тенісу сказала, що навіть не здогадувалася про те, що герцогиня присутній на трибуні. Тому прохання охорони не робити знімки спантеличили її. "Я сказала йому, що це божевілля, і що навіть якщо я намагалася сфотографувати герцогиню, у мене б вийшло розпливчасте зображення її правого вуха".


До того ж, захід знімало десятки професійних фотографів і операторів, так що Меган Маркл не вдалося б залишитися непоміченою у будь-якому випадку. Один з організаторів не добирав висловів, заявивши: "Це був кошмар, вона була кошмаром".

Нагадаємо, Меган Маркл та принц Гаррі вирішили звести собаку. Нового улюбленця королівська пара вирішила взяти з притулку.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, чому Меган Маркл категорично не хоче показувати свого сина американській рідні.

Також Знай.ua писав про те, що розкрилась страшна правда про фігуру дружини принца Вільяма. Такого не чекав ніхто.