Аналіз почерку Меган Маркл в листі до її батька Томаса Маркла виявив нові факти про характер герцогині Сассекської.

37-річна Меган Маркл відразу після весілля написала проникливий лист своєму батькові Томасу з проханням, щоб він припинив її переслідувати і труїти через ЗМІ. Лист був досить довгим, написаним на п'яти аркушах. Меган благала батька припинити цькування, закликала його схаменутися і не розбивати її серце на "мільйон осколків".

Інтимне листування опублікував голлівудський режисер, після того, як п'ять друзів Маркл, на прохання герцогині, висловилися про стосунки Меган з Томасом в одному з інтерв'ю американському журналу. Лист тут же взялися аналізувати за всіма критеріями, починаючи від нахилу букв до тривалості пробілу. Про це пише Mirror.

І хоча більшість експертів по почерку визначили душевні переживання Меган, знайшлися професіонали, які звинуватили герцогиню в нещирості.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Так, Емма Баш стверджує, що лист написаного занадто награно і самозакохано. Про це, за словами експерта говорить велика кількість початкових слів. Крім того, Емма помітила широкі і нерегулярні проміжки між словами, що також говорить про емоційні переживання через сварку і пильну увагу до королівської персони.



Почеркознавський експерт і аналітик Рут Майерс також розкрила риси характеру герцогині Сессекської. Аналітик відразу зазначила, що відчуває глибокий розлад між автором листа і адресатом.

За її словами, Меган, судячи з почерку, дуже емоційна натура і здатна до глибоких переживань. При цьому вона схильна до забобонів і буде критикувати будь-кого, хто, на її думку, виступав проти неї. Емоційно невпевнена в собі, вона потребує підтримки інших, вважає аналітик.

У той же час, за словами Рут, життєрадісна і громадська оболонка, яку демонструє Меган, це всього лише захисна броня, яку дружина принца Гаррі використовує, щоб вистояти проти тих, хто прагне її принизити. На думку аналітика, у новоспеченої представниці британської королівської сім'ї дуже слабо розвинена здатність прощати.

"Маючи сильні симпатії і антипатії, вона швидко реагує. Вона може оборонятися і легко провокуватися на гнів", - каже Рут.

Меган інстинктивно реагує на емоційні ситуації, промовляючи слова і роблячи речі, які насправді робити не повинна, а потім гірко шкодує про це. Майерс зазначила, що "її накази можуть мати ефект ножа, який створює неприязнь до неї або навіть додає їй ворогів".

Судячи з почерку, герцогиня схильна до різких перепадів настрою, тому вона потребує порядку і дисципліни в усіх своїх вчинках. Вона не враховує думки інших і може бути досить негнучкою в стосунках. Їй нелегко прийняти нові думки і точки зору, що відрізняються від її світогляду.

При цьому в стилі її почерку відчуваються амбіції, які допомогли їй стати голлівудською зіркою і привернути увагу розбещеного жінками принца Гаррі.

"Вона може організувати свої власні плани і може бути дуже систематичною в роботі з ідеями, об'єктами або людьми. Піде на все", - зазначила експерт.

Нагадаємо, п'ятеро найкращих подруг Меган Маркл дали інтерв'ю американському виданню People.
Подруги Меган погодилися поспілкуватися з журналістами лише на умовах анонімності, а також заявили, що вперше розкажуть про жінку, яку знають і люблять.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл пішла проти королівських традицій.

Також Знай.ua писав, герцогині Сассекській загрожують передчасні пологи.