Вчений та екстремал Адам Торн провів неймовірний експеримент. Він дозволив пітону вкусити себе за лікоть, аби показати, що буває після укусу та наскільки сильним є біль.

Експеримент проводився для передачі "Королі болю" (Kings of Pain). Відповідне відео з укусом пітона з'явилося на офіційній сторінці шоу у YouTube.

На відео Торн з захисною маскою на обличчі підходить до змії та підставляє їй оголену ліву руку. Пітон 1,8 метра в довжину впивається в його руку, залишаючи глибокі криваві рани. Експеримент проводився для оцінки рівня болю. Обличчя Торна після укусу говорить саме за себе.

Пітон — неотруйна змія, сягає від одного до семи метрів в довжину. Як правило, ці плазуни живляться ссавцями, птахами і великими ящірками, захоплюючи здобич цілою. Можуть обходитися без їжі до 1,5 років. Пітони небезпечні для людини, тому дослідники закликають не повторювати подібного.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зазначимо, що у шоу "Королі болю" Аллева і Торн подорожують по світу і навмисно піддають себе нападів небезпечних звірів і комах. Сміливці розробили 30-бальну шкалу для оцінки інтенсивності й тривалості болю.

Нагадаємо, у Сумах на заводі прогримів вибух, десятки постраждалих: кадри з місця події.

Як повідомляв Знай.uа, донька президента без спідньої білизни зводить з розуму: гарячі фото злили в Інтернет, відбирає мову.

Також Знай.uа писав, що кумедний пес з людським обличчям прославився на весь світ: "Його морду порівнюють з...".