Як відомо, нещодавно донька президента Америки Дональда Трампа викликала фурор під час засідання Генасамблеї ООН. Так, вона прийшла без спідньої білизни, а точніше без бюстгальтера. І слід зауважити, це замітити практично всі. Наразі обговорення цієї події продовжується та з’являється безліч нових знімків в Інтернеті.

Нагадаємо, що зараз 37-річна дочка Трампа, Іванка займається політичною кар'єрою, щоправда, було це не завжди. Раніше жінка працювала моделлю і навіть в 2007 році зайняла 83-е місце в рейтингу журналу “Maxim «Maxim Hot 100”.

А вже у 2017 році Іванка стала асистентом батька на безоплатній основі. Заради цього їй довелося закрити власний бренд одягу “Ivanka Trump”. Нині ж колишня модель змушена вибирати більш скромні вбрання, однак це виходить не завжди.

Нещодавно Трапм знову втрапила в скандал. Так, вона, не вдягла спідню білизну під час недавнього засідання Генасамблеї ООН. І це викликало бурю емоцій та коментарів в соцмережах. Люди, як обговорювали її, так і навпаки захоплювалися і робили компліменти.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відзначимо, що подібне траплялося на вперше:

Нагадаємо, Іванка Трамп вразила Аргентину розкішним вбранням.

Раніше Знай.ua повідомляв, молодша донька Трампа перетворилася на ворожку і поділилася, як передбачити майбутнє.

Також Знай.ua писав, Дональд Трамп став дідусем у десятий раз.