У Тихому океані військово-морські сили США провели випробування нової ракети. Випробування крилатої ракети NSM пройшли неподалік острова Гуам.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Маневри відбулися у вівторок, 1 жовтня. Ракету NSM запустили з корабля у прибережній зоні. В якості мети використовувався старий американський фрегат USS Ford, який відбуксирували в Тихий океан для проведення навчань SINKEX.

Дальність NSM становить понад 180 км, що на 30% далі, ніж дальність ракет Гарпун, які ВМС США використовують для знищення кораблів. Новітня ракета може змінювати траєкторію польоту просто у повітрі з допомогою новітніх технологій.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що президент Америки Дональд Трамп розлютився після того, як журналіст поставив йому питання про телефонну розмову з українським президентом Дональдом Трампом.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відмовив Трампу, в розслідуванні по Байдену поставлено крапку: "Ми незалежна країна".

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про держпереворот: "Я дійшов висновку...".