Жахлива подія сталася в американському місті Хантінгтон-Біч, що в штаті Каліфорнія. Там поблизу проведення пивного фестивалю "Октоберфест", трапилося кілька вибухів. Як повідомила телекомпанії CBS, є постраждалі.

За попередніми даними, стався вибух трансформатора, що розташовувався на одному зі стовпів лінії електропередачі. В результаті опора впала на землю, після чого загорілася. Однак, на цьому все не завершилося: очевидці стверджують, що сталося як мінімум три вибухи.

Кілька відвідувачів фестивалю і які приїхали за викликом пожежних отримали поранення. Точне число постраждалих невідомо, однак, як зазначає телеканал CBS, травми отримали не менше чотирьох осіб. Відвідувачі фестивалю евакуйовані.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, у Сумах на заводі прогримів вибух, десятки постраждалих: кадри з місця події.

Як повідомляв Знай.uа, донька президента без спідньої білизни зводить з розуму: гарячі фото злили в Інтернет, відбирає мову.

Також Знай.uа писав, що кумедний пес з людським обличчям прославився на весь світ: "Його морду порівнюють з...".