Перевертні - міфічні істоти усіх народів світу. Значна частина людей вважає їх фікцією, однак є і ті, хто вірить, що вони існують. Чи існували раніше. В підтвердження цьому виступає страшна знахідка в мордовському лісі.

Парочка любителів екстремального відпочинку вирішила наповнити вечір містицизмом і прогулятися темному лісі в Мордовії. Для цього вони обрали спеціальну дату - 13 вересня, п'ятниця. Збіг обставин додав фарб, на небосхилі з'явився перший за 21 рік повний місяць, що випало на день неприємностей.

Екстрім-витівка з веселим підходом обернулася по щонайменше дивною історією після того, як молоді люди оголосили про свою моторошну знахідку. Вони знайшли муміфіковане тіло хлопчика-вовка посеред незрозумілих атрибутів сумнівного обряду.

Після того, як фото загадкової істоти потрапили в Мережу, вивчати справу взялися експерти. Серед них знайшлися і ті, хто захоплювався окультизмом. Саме вони заявили про те, що "вовченя" не є перевертнем, а швидше гібридом вовка і людини. До того ж висушені останки, мабуть, надійно зберігалися до того, як опинитися в лісі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Крихітне тільце нагадує немовля півтора місяців, але має кігті, ікла і незвичайну форма черепа. Також всьому тілу присутній неприродно густий волосяний покрив, як у тварини", - заявляє експерт.

Жодних випадків порушення громадського порядку до цього там зафіксовано не було. Знайти володарів ритуального чудовиська теж не вдалося. Однак після цієї події проклятий ліс багато обходять стороною. Останки продовжують вивчати офіційні представники науки, так як сумніваються в їх автентичності.

Нагадаємо, жінка-вовк налякала ціле місто: проникала на чужу територію і переслідувала людей.

Раніше портал "Знай.uа" писав: страхітливі монстри ожили перед кінцем світу: Нібіру вже близько.

Як повідомлялося, чоловік зустрівся з лох-неським чудовиськом: звук був, немов "металевий".