Прес-служба Міністерства закордонних справ повідомляє, що українцям найближчим часом краще не їхати в Ірак, якщо на це немає необхідності. В Іраку тривають протести, і правоохоронці в даний момент не можуть гарантувати безпеку іноземців, які відвідали країну, інформує Міністерство.

Протести відбуваються у столиці Іраку, Багдаді, і активісти неодноразово вступали в сутички з поліцією, повідомляє Al Jazeera. В результаті сутичок загинуло приблизно 100 чоловік.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

МЗС радить українцям, які зараз перебувають в Іраку, по можливості терміново покинути країну. Якщо в них немає можливості безпечно здійснити виїзд, то потрібно залишатися на місцях і стежити через ЗМІ та місцеві органи влади про те, як ситуація буде розвиватися далі.

Нагадаємо, раніше у столиці масові протести перетворилися на пекло, копи застрелили активістів: що відбувається.

Також Знай.uа писав, що на Майдан вийшли тисячі українців з прапорами і гаслами, звуть Зеленського: що відбувається.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Білецький закликав українців виходити на вулиці: "Всі на Київ".