Представники британської королівської сім'ї озвучили голоси людей, які знялися в соціальному відеоролику, присвяченому боротьбі зі стресом і депресією, пише видання Хвиля.

Кейт Міддлтон з принцом Вільямом і Меган Маркл з принцом Гаррі своїми голосами озвучили на відео випадкових людей.

Соціальне відео зняв режисер Річард Кертіс ("Реальна любов"), сестра якого черех душевну хворобу покінчила життя самогубством в 2009 році. Відео розроблено спільно з Національною службою охорони здоров'я Англії.

Герцоги Кембриджські і Сассекські по черзі виступили в ролі оповідачів. У відео також знімалися знаменитості світового масштабу - Гленн Клоуз, Джилліан Андерсон та інші.

За інформацією Daily Express, герцоги і герцогині записували свої голоси окремо один від одного.

Популярні новини зараз
Війна посилиться до кінця квітня: астролог розповів, до яких підлостей готується росія Стажу більше 35 років, а пенсії – копійки: українцям пояснили, чому так Платити доведеться навіть влітку: українцям готують нововведення по платіжках за опалення Вистачить на газ, світло та воду: українцям дадуть грошей на оплату комуналки
Показати ще

Відео стартує зі звернення принца Вільяма: "Всі знають це відчуття, коли життя бере над нами верх".

"Ми відчуваємо себе напруженими, пригніченими, тривожними або відчуваємо проблеми зі сном. Ми думаємо, що нічого не можемо з цим зробити", – продовжив принц Гаррі.

Далі вступила його дружина Меган Маркл: "Але є речі, які ми можемо зробити. Тепер є новий спосіб допомогти змінити ситуацію. Every Mind Matters покаже вам прості способи піклуватися про своє психічне здоров'я".

А Кейт Міддлтон завершила: "Почніть з безкоштовного онлайн-плану, який розробили для того, щоб допомогти вам впоратися зі стресом, підвищити свій настрій, поліпшити свій сон і контролювати свій стан і емоції".

Зазначимо, що це перший в історії соціальний рекламний відеоролик за участю членів королівської сім'ї.