Днями герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон з'явилася в Музеї природної історії Лондона, патроном якого вона є. Вона відвідала Центр біологічного різноманіття Анжели Мармонт і вивчила її внесок в захист дикої природи.

Цю інформацію повідомляє Daily Mail.

Дружина принца Вільяма вразила прихильників приголомшливим образом. Найцікавіше, що елегантний образ Міддлтон складався не з дорогих дизайнерських речей. 37-річна герцогиня причепурилася в звичайний одяг доступних марок.

Зелені брюки-кюлоти від Jigsaw, які Кейт обрала для відвідування Музею коштують 159 доларів, а бордовий джемпер від Warehouse всього 47.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Образ Міддлтон доповнила дорогими брендовими речами. Так, шикарна сумочка від Chanel обійшлася герцогині в 3700 доларів, а за туфлі італійського бренду Tod’s вона віддала 431 долар.

Нагадаємо, що представники британської королівської сім'ї вперше знялися в соціальній рекламі. Вони озвучили голоси людей у відеоролику, присвяченому боротьбі зі стресом і депресією.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кейт Міддлтон зворушила мережу проявом почуттів до принцу Вільяму.

Також Знай.uа" писав, що герцог і герцогиня Кембриджські відвідають Пакистан.