Скандальний якутський шаман Олександр Габишев, якого затримали під час походу до Москви для вигнання Путіна вирішив повторити спробу.

Цю інформацію передає "Якутія.інфо".

Як відомо, шаман почав свій похід ще в травні. Путіна він іменував "злим духом", а себе "воїном", який повинен його вигнати. Ідеї Габишева підхопили багато росіян і приєдналися до нього, а ЗМІ активно публікували новини про похід. В ніч на 19 вересня його затримали в Бурятії два автобуси з поліцією, після чого шаман опинився в психоневрологічному диспансері.

Якутський шаман Олександр Габишев
Якутський шаман Олександр Габишев
Якутський шаман Олександр Габишев

"Я не просто йду. Я повчаю людей не мстити, мстити — гріх. Прощати. Напад — гріх. Тільки захищатися. Прощати людям, своїм ворогам – це все віра". Олександр Габишев

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер же якутський шаман попереджає, що похід до Москви і обряд, який він планує здійснити, будуть нести виключно мирний характер. За словами Габишева, з Путіна не упаден жодна волосинка і не проллється жодна крапля крові. Закінчення походу заплановано на 2021 рік.

Нагадаємо, що в історії якутського шамана Олександра Габишева, який пішки прямував до Москви для скинення з влади Володимира Путіна, стався несподіваний поворот.

Як повідомляв портал Знай.ua, якутського шамана Олександра Габишева, який крокував до Москви заради "вигнання Путіна", запроторили до психлікарні.

Також Знай.uа писав, чим ближче Габишев підбирається до Москви, тим похмуріше стають справи у Путіна.