Скандальна історія з якутським шаманом Олександром Габишевим, який обіцяв "вигнати Володимира Путіна", набирає нових обертів.

Цю інформацію повідомило російське видання МБХ-Медіа.

Як відомо, Габишев відкликав угоду про "добровільне обстеження у психдиспансері" відразу після затримання.

За даними журналістів РФ, якутський шаман повернувся додому, пізніше інформацію підтвердив координатор "Правозахисту Листівки" Олексій Прянишников.

Якутська шаман

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правозахисник зазначив, що силовики змусили якутського шамана Олександра Габишева, який прямував до Москви для "вигнання Володимира Путіна", підписати угоду про "добровільне обстеження у психдиспансері".

"Разом з адвокатами "Правозахисту Листівки" Габишев повернувся додому. Негласний конвой, який стверджував, що охороняє шамана "заради його ж власної безпеки", знято. Також стало відомо, що вчора слідство встигло провести амбулаторну психолого-психіатричну експертизу. Її результати будуть на наступному тижні". розповів правозахисник

Якутська шаман

Нагадаємо, що Габишев за майже 2 тисячі кілометрів шляху зміг поспілкуватися з сотнями водіїв і навіть журналістів.

Як повідомляв портал Знай.uа, чим ближче Габишев підбирається до Москви, тим похмуріше стають справи у Путіна.

Також портал Знай.uа писав, що шамани і екстрасенси прийшли для порятунку планети.