У Китаї обвалився естакадний міст. Причиною інциденту стала перевантажена фура. Щонайменше, три людини загинули та ще двоє отримали травми.

Про це повідомляє місцеве видання Xinhua.

Обвал мосту стався в місті Усі східнокитайській провінції Цзянсу у четвер, 10 жовтня, близько 18:10 (за місцевим часом). Міст обвалився на перетині однієї з доріг з ділянкою автодороги державного значення.

Коли переправа почала падати, нею рухалися п'ять машин – три легковики і дві вантажівки. Через одну з них, за інформацією місцевих правоохоронців, і сталося руйнування моста – вона перевозила понад 180 тонн вантажу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коли конструкція впала, під бетонними уламками опинилися три автомобілі. На місце інциденту прибули медики та рятувальники. Рятувальникам була необхідна спецтехніка, аби витягнути людей з-під уламків.

Влада міста проводить активні роботи з ліквідації наслідків події. Причини інциденту встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, нічого не знаю, "обіймашки" в студію: маленький син ведучої перервав ефір ніжностями, весь світ у захваті.

Як повідомляв Знай.uа, кинула чоловіка заради роману з жінкою: у мережу злили свіжі фото зірки "Сексу у великому місті".

Також Знай.uа писав, катастрофа з буксиром в Атлантиці: опубліковано імена постраждалих українських моряків.