На японську поп-співачку напав зловмисник, який вистежив дівчину за фото в соцмережах. 21-річна Ена Мацуока, учасниця японської поп-групи Tenshi Tsukinukeni Yom, стала об'єктом нападу 26-річного жителя Японії Хібікі Сато.

Зловмисника звинувачують у сексуальних домаганнях. Він зізнався, що вистежив жертву за її селфи в мережі, вивчаючи відображення вулиць в очах дівчини на фото.

Напад він вчинив 1 вересня, коли поп-зірка поверталася додому після концерту. Сато зайшов за нею в будинок і закрив їй рот рушником.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дівчина намагалася відбиватися від докучань Сато, і під час самозахисту отримала травму обличчя. Сато заарештували в середині вересня; 8 жовтня йому було офіційно пред'явлено звинувачення. Чоловік зізнався, що є шанувальником співачки і дійсно напав на неї.

За словами обвинувачуваного, він також ретельно вивчав і відео в соціальних мережах Мацуоки. Зокрема, на роликах з її квартири Сато розглядав фіранки і кут падіння світла, намагаючись з'ясувати, де живе дівчина.

Нагадаємо, після розлучення з чоловіком загадкова Слава Камінська надягла жалобу.

Як повідомляв Знай. ua, на відому співачку напав маніяк.

Також Знай. ua писав, про 15 зоряних пар, чиє сімейне життя перетворилася в короткометражку.