Британський телеканал ITV опублікував трейлер документального фільму "Гаррі і Меган: Африканське подорож". Він присвячений нещодавній поїздці Меган Маркл і принца Гаррі з маленьким сином Арчі в Африку.

В трейлері показали кадри, які ще ніколи не публікували. Зворушливий момент потрапив на відео.

Повідомляється, що кадри зняли безпосередньо перед візитом герцога і герцогині Сассекських з сином англіканського до архієпископу Кейптаунскому, лауреата Нобелівської премії миру 1984 року Десмонда Туту.

На відео принц Гаррі тримає на руках Арчі, якому в той момент ще не було 5 місяців, а Меган ніжно поцілувала і погладила сина по голові.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Телеведучий Том Бреді обіцяє, що у фільмі буде показана "гордість і щастя", а також "біль і напруга" королівського життя. Бреді вважає, що фільм "багато що пояснює".

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі вирішили назавжди втекти з Великобританії.

Як повідомляв Знай. ua, характер Меган Маркл вразив Хіларі Клінтон до глибини душі.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл знову довела Єлизавету II.