Аліна Якупова - звичайна 6-річна дівчинка. Однак у свої шість вона вже отримала титул найкрасивішої дівчинки в світі. Як пише Politeka, дитина має значний досвід у фотосесіях і роботи моделлю. Так, серед її роботодавців зустрічаються відомі компанії як Monnalisa Kids, Yudashkin Kids і Gloria Jeans.

Звання найкрасивішої дівчинки в світі Аліна отримала шляхом голосування. Її ангельське обличчя справді приковує до себе увагу. При цьому вона з усіх сил намагається позувати на фото.

Аліна - природжена модель з особою справжньою Барбі. Дівчинка активно веде сторінку в Іnstagram. Судячи із постів під знімками, їй допомагає мама, адже не може 6-річна дитина так по-дорослому мислити.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Часто на сторінці дівчинки публікують ефектні кадри із зйомок та фотосесій, діляться із фолловерами досягненнями і здобутками.

За долею чарівною росіянки з ангельською зовнішністю у соцмережах стежать понад 20 тисяч чоловік.

Варто відзначити, що свою модельну кар'єру Аліна почала ще в чотири роки. Батьки відразу зрозуміли, що її чекає великий успіх. Адже на сьогодні, Аліна є доволі відомою красунею в колах моди. Її зовнішністю захоплюються як і на батьківщині, так і в багатьох країнах.

Нагадаємо, Грета Тунберг постаралася? У Києві покажуть мультфільм про Барбі у світі-звалищі.

Як повідомляв Знай. ua, найкрасивіша жінка світу звела з розуму мільйони людей: "Боже, подаруй мені таке тіло".

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля з молоденькою коханою: "Знала, на що йде".