Лідер КНДР Кім Чен Ин зробив сходження на найвищу вершину Корейського півострова – гору Пектусан. Причому зробив це верхи на білому коні.

"Піднявся на гору Пектусан верхи на білому коні по першому снігу", - сказано в повідомленні.

Барвисті фото з'явилися в інтернеті, на сайті державного новинного агентства KCNA.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Він, сидячи верхи на коні на вершині гори Пекту, з глибокими емоціями згадав шлях важкої боротьби, який він пройшов для великого діла будівництва самої могутньої країни з вірою і волею", − йдеться у повідомленні.

Кім Чен Ин

Гора Пектусан знаходиться в декількох сотнях кілометрів від столиці Північної Кореї-Пхеньяну. За останні роки Кім Чен Ин кілька разів відвідував гору, а в минулому році він зробив це разом з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном.

Гора Пектусан займає особливе місце в культурі корейців. Саме тут, за переказами, народився легендарний засновник держави Стародавній Чосон Тангун Вангом.

У мережі не пройшли повз такій яскравій фотосесії. Деякі видання порівняли фото Кім Чен Ина зі знімком президента РФ Володимира Путіна, коли він позував верхи на коні з голим торсом, а користувачі мережі просто підняли на сміх такі пафосні фото.

Нагадаємо, Трамп "дав добро" на запуск ракет КНДР.

Як повідомляв Знай. ua, у мережі показали вражаючі кадри і помітили незвичайну деталь.

Також Знай. ua писав, що КНДР провела випробування нових ракет, щоб не нудьгували.