Герцоги Кембриджські принц Вільям та Кейт Міддлтон потрапили у неприємну ситуацію. Вони поверталися до Ісламабаду з Лахора, однак їх літак потрапив у сильний шторм на підльоті до пункту призначення. Літак двічі заходив на посадку в різні аеропорти Ісламабаду і був змушений повернутися в Лахор через погодні умови.

Очевидці заявили, що політ був схожим на американські гірки, а пасажирів сильно трясло у кріслах. Люди, що перебували у повітряному судні заявили, що ніколи не потрапляли у такі ситуації. Так, літак потрапив у зону турбулентності.

За словами принца Вільяма, з ним і його дружиною все в порядку, і пожартував, що він знаходиться за штурвалом літака. Повідомляється, що після приземлення Вільям обійшов усіх пасажирів літака та намагався підняти їм настрій. Зазначимо, що герцог Кембриджський сам у минулому був пілотом вертольота швидкої допомоги.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомлялося, принц Великої Британії Вільям і Кейт Міддлтон 14 жовтня прибули з офіційною поїздкою до Пакистану, де вони пробудуть до 18 жовтня. Невідомо, коли герцог і герцогиня зможуть вилетіти до місця призначення знову і як це вплине на їхній робочий графік.

фото Getty Images
Кейт Міддлтон \\ фото Getty Images

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон повторила легендарний образ принцеси Діани під час королівського туру: нереальний шарм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принцеса Беатріс відставила ревнощі і запросила на весілля несподіваних гостей: внучка Єлизавети ІІ показала приклад всьому світу.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон і принц Вільям забралися в Гімалаї заради благої мети: повторили подвиг Діани.