Фото юної першої леді США Меланії Трамп показали у мережі. На знімках, зроблених в 1987 році, Мелані всього 16 років, і вона виглядає надзвичайно привабливою та природньою. Саме такою її мало хто знає зараз.

Щоправда, в Америці, де звикли до пластичних операцій, навпаки переконані в тому, що Меланія в юності виглядала не такою красивою, як зараз.

Меланія Трамп в юності

Декілька місцевих видань опублікували матеріали із скандальними заголовками, які позиціонували юну Меланію Трамп як некрасиву та непривабливу дівчину.

Відомо, що після завершення першого курсу майбутня перша леді США залишила навчання та повністю занурилася у модельну кар’єру. Меланія переїхала у більш перспективний Мілан з надією на успіх.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Меланія Трамп в юності

Пізніше дівчина знову змінила місце проживання, оселившись у Парижі. Довший час Меланія працювала моделлю у Франції.

Зазначається, що Меланія, дівоче прізвище якої Кнаус, пластичні операції почала робити у досить молодому віці. Відомо, що перша леді збільшувала груди, коригувала ніс та накачувала губи.

Меланія Трамп

Меланія Трамп

Меланія Трамп

Нагадаємо, раніше Трамп принизив першу леді

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меланію Трамп застали у незручний момент

Також "Знай.ua" писав, що молодша донька трампа передбачає майбутнє