В Америці на території штату Джорджія з'явився небезпечний вид риб - змієголови. Служба з контролю дикої природи штату закликає місцевих жителів побоюватися риби, по можливості вбити її, заморозити та повідомити про неї правоохоронців.

Змієголов

Ці риби живуть на території Китаю і Росії в річці Амур. Відрізняються змієголови від інших риб своєю винятковою ненажерливістю і тим, що вони здатні пересуватися по суші як змії, повзаючи на череві. А найбільш дивною особливістю цих риб є те, що близько 4 днів вони можуть дихати й на суші, передає портал "Хвиля".

Змієголов

Тепер риб виявили в Америці. Вони дуже сильні й витривалі, а своїми міцними щелепами примудряються розгризати все навколо.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Змієголов

Змієголовів раніше не було в США, вони розплодилися після того, як люди заводили їх вдома, а потім спускали в каналізацію, коли жива "іграшка" набридала. У підсумку, змієголови розплодилися в стоках і почали там жити.

Змієголов

Через те, що змієголови не є природними хижаками екосистеми, вони можуть завдати місцевій природі величезної шкоди. Риба може повністю знищити деякі види маленьких тварин, риб, рептилій і молюсків. Саме тому страшну рибу закликають негайно вбивати.

Нагадаємо, раніше думає без мозку і ділиться на 720 статі: вчені показали бридку тварину, якій немає пояснення.

Також Знай.uа писав, що у Львові померла "мати" 50 котів: куди подіти осиротілих пухнастиків.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що оприлюднено фото найрідкіснішого моменту в дикій природі за 2019 рік: "Це життя".