У Нідерландах сталася подія, яка схожа на сюжет до якогось фантастичного фільму. Там поліцейські виявили родину, яка провела дев'ять років у підвалі, "чекаючи кінця світу".

Як відзначається, надзвичайний випадок стався у селі Райнерволд. Саме там правоохоронці й виявили юнака, який стверджував, що втік із родини, яка живе в ізоляції від світу.

"Спочатку він замовив п'ять сортів пива і випив їх. Потім я поспілкувався з ним, і він розповів, що втік і потребує допомоги... тоді ми викликали поліцію", - сказав власник бару Кріс Вестербек.

Також чоловік розповів, що юнак виглядав дуже розгубленим та неохайним.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"В нього було довге волосся, брудна борода, носив старий одяг і виглядав розгубленим. Він сказав, що ніколи не ходив до школи і не був у перукаря дев'ять років".

Вже пізніше правоохоронцям молодик розповів, що має братів і сестер, які живуть на фермі. Сказав, що він найстарший і хоче покінчити з тим стилем життя, яким вони живуть

Після такого правоохоронці відвідали віддалений хутір і провели обшук. Вони виявили приховані сходи за шафою у вітальні, які вели вниз до підвального приміщення, де мешкала родина.

У приміщенні перебували двоє чоловіків та шість дітей, віком від 16 до 25 років. Наразі будинок ферми та прилеглі території були огороджені обмежувальною стрічкою.

"У нас ще багато питань без відповіді", - наголосили поліцейські і зазначили, що триває розслідування.

Нагадаємо, раніше думає без мозку і ділиться на 720 статі: вчені показали бридку тварину, якій немає пояснення.

Також Знай.uа писав, що у Львові померла "мати" 50 котів: куди подіти осиротілих пухнастиків.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що оприлюднено фото найрідкіснішого моменту в дикій природі за 2019 рік: "Це життя".