Герцоги Кембриджські принц Вільям та Кейт Міддлтон відправилися в подорож по світу з благодійними цілями. Так, 14 жовтня прибули з офіційною поїздкою до Пакистану, де вони пробули до 18 жовтня. Кейт Міддлтон під час подорожі дала невелике інтерв'ю.

У мережі Twitter з'явився відеорепортаж про перебування герцогів Кембриджських в Пакистані, де Кейт Міддлтон відповіла на запитання журналістів.

"Перше інтерв'ю Кейт Міддлтон після шлюбу. Вона сказала CNN, що королівський тур по Пакистану з принцом Вільямом був "дійсно особливим", - сказано в підписі відео.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Герцогиня Кембриджська розповіла журналісту, як була зворушена зустріччю з дітьми і співробітниками організації, яка піклується про дітей-сиріт SOS Children's Village. Також Кейт захопилася природою Пакистану, а подорож назвала фантастичною.

фото Getty Images
Кейт Міддлтон \\ фото Getty Images

Зазначимо, що нещодавно принц Вільям та Кейт Міддлтон потрапили у неприємну ситуацію. Вони поверталися до Ісламабаду з Лахора, однак їх літак потрапив у сильний шторм на підльоті до пункту призначення. Літак двічі заходив на посадку в різні аеропорти Ісламабаду і був змушений повернутися в Лахор через погодні умови.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон повторила легендарний образ принцеси Діани під час королівського туру: нереальний шарм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принцеса Беатріс відставила ревнощі і запросила на весілля несподіваних гостей: внучка Єлизавети ІІ показала приклад всьому світу.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон і принц Вільям забралися в Гімалаї заради благої мети: повторили подвиг Діани.