Стало відомо, що після обвалення дамби в Красноярському краї, де загинули 15 золотошукачів, могла статися ще й витік ртуті. Про це повідомляє "Інтерфакс-Сибір".

Так, співрозмовник даного агентства розповів, що ртуть могла використовуватися при видобутку золота. До того ж, не уточнюється те, якими можуть бути масштаби витоку.

Слід зазначити, що золотодобувачі працювали на річці Сейба, яка впадає в Сисим, а вона - Єнісей. У результаті прориву дамби, із-за чого чотириметрової хвилею накрило вагончики з робочими людьми, загинули 15 людей, постраждали 16, 6 вважаються зниклими без вісті.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в Японії пройшов найсильніший тайфун Хагибис - настільки нищівної тайфуну на території країни не було останні 60 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, надзвичайна ситуація сталася на річці Сейба, що в Красноярському краї. Там у результаті прориву дамби загинули щонайменше 13 осіб

Також портал Знай.ua писав, що в Одеській області знайдено мертве тіло молодого чоловіка. Трагічний інцидент стався в селі Світле Лиманського району в одному з місцевих водойм.