Емоційна герцогиня розкриває, як вона намагалася прийняти "британську жорстку верхню губу" на тлі "несправедливої" уваги до королівських персон, пише Dailymail. У Мережі з'явився трейлер документального фільму про герцогині Сассекса Меган Маркл.

Емоційна Меган Маркл в вибуховому інтерв'ю заявила, як вона та принц Гаррі просто "переживають" напружену увагу ЗМІ, і ретельний контроль, з яким вони стикаються, несправедливий. Герцогиня Сассекська розповіла про нестерпний тиск ы життя в центрі уваги, сказавши, що "не мала уявлення" про боротьбу, з якою вона матиме справу як член королівської сім'ї.

У відвертому інтерв'ю для документального фільму про ITV вона сказала, що її друзі попередили її не виходити заміж за Гаррі, оскільки медіафокус "знищить життя", визнавши, що після весілля та під час вагітності вона відчувала себе "вразливою".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

фото Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

Принц Гаррі, який заявив, що його дружина стикається з "невблаганною пропагандою", також розповів про тиск, який відчував, намагаючись "захистити" свою сім'ю від небажаної уваги ЗМІ, оскільки він не хоче "повторення минулого".

фото Getty Images
Меган Маркл \\ фото Getty Images

Він також розповів про свої стосунки з братом Вільямом, зізнавшись, що вони подорожують "різними шляхами" в першому публічному прийнятті розриву.

фото Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

Після виходу програми понад 20 000 читачів MailOnline дали надзвичайно негативну відповідь, критикуючи пару за те, що вони намагалися знайти "симпатію", а інші, називають це "пропущеною можливістю", щоб отримати підтримку.

фото Getty Images
Меган Маркл \\ фото Getty Images

Нагадаємо, принц Гаррі глибоко стурбований здоров'ям’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."