В американському місті Канон, що у штаті Колорадо, собака породи німецький дог народила цуценят, одне з яких мало шерсть зеленуватого відтінку. Всього на світ з’явилося вісім цуценят, і лише один малюк відзначився таким кольором.

Фахівці пояснюють, що причиною такого забарвлення тварини є зелений пігмент жовчі білівердин, який пофарбував шерсть в утробі матері. Крім того, вчені запевняють, що незвичайний відтінок у цуценяти тимчасовий і незабаром він зникне. Цей пігмент при контакті не має впливу на самопочуття та здоров'я собаки.

У США собака народила зелене цуценя

"Це була така несподіванка, коли вона народилася. На щастя, я нещодавно прочитала статтю про зелену собаку. Тому я, принаймні, розуміла, що відбувається", - розповіла Кедді Вільямс, господарка песика. Власниця собаки

Кедді Вільямс запевнила, що всі новонароджені цуценята почуваються добре. Власниця собак назвала особливе цуценя Зеленкою.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

У США собака народила зелене цуценя

Фахівці заспокоїли, що таке явище, як зелені цуценята відбувається тоді, коли світлі песики вступають у контакт з білівердином, і це ніяк не впливає на здоров’я тварини.

У США собака народила зелене цуценя

Нагадаємо, раніше тайський мисливець за зміями самотужки впіймав 4-метрову рептилію

Як повідомляв портал "Знай.ua", український курорт в Запорізькій області заполонили чорні черв’яки

Також "Знай.ua" писав, що осиротіле слоненя викинули зі стада, а воно знайшло друга серед людей