Незвичайний випадок трапився на північному сході Таїланду. У квітні 2019 року захисники дикої природи врятували із багнюки в Бунгканзі дворічне слоненя. Рятівники назвали малюка Чабак.

Захисники дикої природи протягом п’яти місяців доглядали за слоненям, поки воно не набралось сил і не стало готовим повернутися у звичне для нього середовище проживання – дику природу.

Осиротіле слоненя повернулося від рідного стада до свого опікуна

18 вересня його відправили у рідне стадо. Рятівники і припустити не могли, що трапиться далі. Все стало зрозуміло лише після того, як через два дні слоненя знайшли за милю від місця, звідки його випустили на природу.

Виявилося, що згодом після повернення в дику природу слоненя залишилось саме, оскільки рідне стадо не прийняло його. Фахівці вважають, що причиною, яка стала на заваді прийняттю тварини його стадом є те, що маля довгий час перебувало біля людей.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Осиротіле слоненя повернулося від рідного стада до свого опікуна

Ймовірно, що після цього слоненя не зможе повернутися у дику природу. І захисникам доведеться вирішувати його подальшу долю та куди прилаштувати тварину.

У мережу потрапили кадри, як мале слоненя раде зустрічі зі своїм опікуном і як до нього тулиться. Відео розчулило глядачів до сліз.

Нагадаємо, раніше в Антарктиді відколовся величезний шматок айсбергу

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Європою відшукали секретний континент

Також "Знай.ua" писав, що в Єгипті знайшли докази існування невідомої досі цивілізації