В районі Собранце у Словаччині, що неподалік кордону з Україною, було затримано 12 нелегалів. Їх перевозив у своєму авто громадянин України. Словацьке телебачення опублікувало відео з місця події.

Повідомлялося, що вночі двом з нелегалів стало погано, і їм довелось викликати швидку допомогу. Слідчий словацького підрозділу з протидії нелегальній міграції висунув обвинувачення щодо 25-річного українця.

У Словаччині затримали нелегалів, що їхали із Закарпаття

Співробітники поліції затримали автівку та її водія підчас огляду в районі Сніна. Шок у поліцейських викликала кількість людей в автомобілі. Загалом в ній перебувало 12 чоловік: шестеро громадян Бангладеш, чотири з Індії та двоє з Шрі-Ланки.

У Словаччині затримали нелегалів, що їхали із Закарпаття

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Правоохоронці з’ясували, що пасажири потрапили на територію ЄС незаконно. За перевезення іноземців без документів та відповідних дозволів водій мав отримати 200 євро. Тепер йому загрожує ув’язнення до 12 років, а іноземців повернуть в Україну.

Výborná práca našich hraničných policajtov👌 V Stakčíne zadržali 12 migrantov, ktorí boli natlačení v osobnom aute. Šoféroval ukrajinský prevádzač.Chytili ich priamo pri prevoze...

Geplaatst door Katarína Kleknerová TV JOJ op Woensdag 23 oktober 2019

Правоохоронці пояснили, як така кількість людей змогла поміститися в авто. Виявляється, що її задня частина була для цього спеціально модифікована.

Нагадаємо, раніше назвали успішні країни-рекордсмени, жити в яких хотів би кожен

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Угорщині автобус із заробітчанами злетів з дороги

Також "Знай.ua" писав, що собою являє безвізовий режим