Ексспівробітник Агентства нацбезпеки США Едвард Сноуден розповів про життя в Москві і своє ставлення до Росії в підкасті The Joe Rogan Experience американського коміка Джо Рогана.

За словами Сноудена, у нього "немає любові до російської влади".

"Це не робить моє життя легше — бути в ув'язненні в країні, яку я не вибирав. Люди забувають, що я взагалі-то був на шляху до Латинської Америки. Тоді влада США анулювала мій паспорт, і так я залишився без виходу в Росії", - нагадав він.

Крім того, співробітник АНБ, який втік з Америки з роками став вести більш вільне життя в Москві.

"Я гуляю, їжджу на метро, ходжу в ресторани. Мене майже ніколи не впізнають. Я не даю інтерв'ю російським ЗМІ, тому що не хочу бачити свого обличчя в новинах. Це добре, так як люди в якійсь мірі забувають моє обличчя, і я можу продовжувати жити своїм життям", - заявив він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Едвард Сноуден

Сноуден також зізнався, як в сучасному світі змінилося ставлення до Росії і що американські медіа негативно відгукуються про всіх, хто хоч якось пов'язаний із Кремлем.

"Будь-яка асоціація, кожне згадування в тексті або абзаці поруч зі словом "Росія" тепер вважається негативним моментом. Зрозумійте, я давно критикую російську владу, буквально нещодавно про мене написали негативну статтю в російському державному ЗМІ під назвою "РІА Новини", - розповів експрацівник АНБ.

Едвард уточнив, що в статті його розкритикували за позитивні висловлювання про опозиціонера Олексія Навального. При цьому він запевнив, що говорив не про Навального, а про необхідність давати громадянам можливість вільно висловлювати політичні погляди.

Нагадаємо, нещодавно Едвард Сноуден випустив мемуари.

Як повідомляв портал Знай.uа, Стів Джобс міг інсценувати свою смерть і сховатися в Єгипті.

Також портал Знай.uа писав, що Wikileaks опублікувала ряд листів від американських астронавтів, які звинувачують уряд США в приховуванні документів про позаземне життя.