У графстві Ессекс у Великобританії знайшли вантажівку, в якій перебували 39 трупів. За підозрою у масовому вбивстві поліція арештувала 25-річного водія вантажівки з Північної Ірландії.

За попередньою інформацією, серед загиблих є 38 дорослих і одна дитина. Вантажівка приїхав в Англію з Болгарії.

Як повідомляє BBC, як мінімум, троє з 39 знайдених тіл були мігрантами з В'єтнаму.

Родичі побоюються, що однією з них могла бути 26-річна Фам Ті мая Мі, яка за кілька днів до виявлення трупів написала родичам повідомлення, що не може дихати.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про 26-річну Фам Ті мая Мі ніхто нічого не чув з вівторка - з тих пір, як вона написала екстрене повідомлення про те, що не може дихати. Її брат заявив, що вона заплатила контрабандистам 37 000 доларів, щоб вони перевезли її на територію Великобританії. Родичі стверджують, що контрабандисти повернули їм гроші після трагічної події.

"Мені дуже, дуже, шкода, мама і тато. Моя поїздка в іншу країну не вдалася. Я вмираю, не можу дихати. Я вас дуже люблю мама і тато. Вибач, мамо", - сказано в останньому повідомленні Фам Ті мая Мі.

Нагадаємо, вантажівка, повна трупів, переполошила місто.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Британії випадково виявили могилу принца.

Також портал Знай.ua писав, тіло заробітчанина з Прикарпаття знайшли в лісі.