Головний пропагандист Кремля Дмитро Смирнов опублікував курйозний випадок з Володимиром Путіним під час прес-конференції. Відео він розмістив на своїй сторінці в Твіттері.

Глава Російської Федерації прибув з офіційним візитом до Єгипту. Під час прес-конференції йому заманулося пожартувати.

"Якби не підтримка наших єгипетських друзів, то сьогоднішнього саміту, напевно, і не було б. Та на протязі всього дня президент Єгипту сидить поруч зі мною і допомагає мені в моїй роботі. Мені доведеться зарплатою своєї поділитися", - сказав він.


Користувачі у мережі різко відреагували на дурновану спробу гумору і взялись активно коментувати відео.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ой. Гуморист від Бога.."; "Хахахахахаха блять як смішно,заебал цей тупий гумор старого маразматика"; "Убогий"; "Зберемо смс-ками нашому вождю, не дамо пропасти. Не бездуховні ж ми європейці"; "Як же ВІН набрид, це не хороший чоловік!", "Так це ж пін-код від своєї зарплатної картки Володимиру Володимировичу згадувати.."; "Ох заживе пр. Єгипту"; "Пенсіонери Росії вже поділилися...";

"Ми з широкою російською душею: спочатку кредит, потім продали на цей кредит військове обладнання. А потім, через 5-7 років розвели руками як з Кубою і з безліччю країн. У мене тупий питання: може,припинимо російський національний спорт наступання на граблі?", "Російський теж дуже любить гроші, все його життя, складається зі збору грошей, насититься тільки коли помре", "Пока, он сцуко, только нашей зарплатой делится, со своими африканскими партнёрами и прочими хачами", "Нахера нам Путін? Президента Єгипту в президенти Росії! Шармнаш!", - коментують у мережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Росії хотіли оштрафувати Путіна, але бояться вимовити прізвище: "Волдеморт всея Руси".

Також портал Знай.ua писав, у Кремлі прокоментували можливість повернення смертної кари.