Випадок крайньої жорстокості стався у в Хакасії, що в Російські Федерації. Там жінка, яку звинувачують у тому, що вона говорила із демонами, вирізала два ока для власного сина. Сталося це після сварки з чоловіком, йдеться в Tekegram-спільноті Life shot

Як відзначається, після сварки з чоловіком, жінка виколола очі для 4-місячного сина. Одне "очне яблуко" вона вирізала повністю, а інше проткнула звичайним кухонним ножем. Зауважимо, що в будинку також перебували ще троє дітей. Розлючена мати сказала їм закритися в кімнаті і не виходити, ні в якому разі.

Коли ж з роботи повернувся батько, то побачив жахливу картину: його син спливав кров'ю, а дружина щось шепотіла йому на вухо. Наразі малюк знаходиться в лікарні, а зловмисниця на допиті в СК.

Підкреслимо, що серед знайомих і сусідів сім'я вважалася благополучною, але після того, що сталося чоловік зізнався, що його дружина часто була не в собі і щось постійно говорила про демонів.

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві студента НАУ розгулює на волі: другий відсиджується в СІЗО.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа, на Волині фура влетіла в переповнений людьми автобус: дикі кадри з місця трагедії.

Також Знай.uа писав про те, що в Києві спіймали тренера, який зґвалтував хлопчика на очах в іншого: він ховався 4 роки.