Немовля із Болгарії отримало неймовірну популярність завдяки одній особливості своєї зовнішності та знімкам, опублікованим у мережі. Дівчинка Габбі Цонева народилася із дуже об'ємною шевелюрою, незвичною для немовлят.

В результаті чарівна дівчинка, якій лише 5 місяців, стала зіркою та завела армію прихильників. Однією з найкрасивіших дівчаток її визнали після того, як батьки опублікували фото Габбі у соціальних мережах.

Дівчинка стала відомою завдяки пишній шевелюрі

Пишній шевелюрі дівчинки вже заздрять тисячі жінок у світі, які побачили знімки Габі. Мама дівчинки провела першу в житті доньки фотосесію і поділилася фотографіями, зовсім не очікуючи такої популярності.

Мати дівчинки Деница Цонева, зізналася, що не чекала такого ажіотажу, та все ж їй приємне відчуття того, що донькою захоплюються і милуються. Жінка розповіла, що Габбі народилася одразу із розкішним довгим волоссям. Тоді навіть медперсонал дивувався із чудо-дівчинки й багато хто просив сфотографуватися із нею.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Дівчинка стала відомою завдяки пишній шевелюрі

Зараз дівчинка має власний акаунт, на який вже встигли підписатися сотні тисяч людей, охочих спостерігати за зростанням Габбі та її неймовірного волосся.

Дівчинка стала відомою завдяки пишній шевелюрі

Габбі Цонева народилася із дуже об'ємною шевелюрою

Габбі Цонева народилася із дуже об'ємною шевелюрою

Габбі Цонева народилася із дуже об'ємною шевелюрою

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, на що потрібно звертати увагу при покупці дитячої іграшки

Як повідомляв портал "Знай.ua", мережу злякало фото дівчини-привида

Також "Знай.ua" писав, що назвали 12 звичок, які ми звикли вважати нешкідливими