Жахливий випадок стався у Санкт-Петербурзі. Там під колеса трамвая потрапила дівчина, яка в навушниках йшла по колії. Зауважимо, "рогатий" не тільки збив потерпілу, а й протягнув кілька метрів по цих же коліях.

Як відзначається, подія мала місце ще кілька днів тому, але наразі з'явилося відео із даним інцидентом. На кадрах видно, як молода дівчина йде прямо по рейках, поруч зі станцією метро "Горьковская".

І тут, ззаду різко з'являється трамвай, наближення якого вона явно не чула. Відтак, машиніст не встиг загальмувати та збив пішохода, яка впала на землю і опинилася під передньою частиною кабіни транспорту.

Вже через кілька секунд трамвай зупинився: пасажири і водій швидко вибігли на вулицю і дістали дівчину з-під коліс. Зауважимо, що попри отримані травми постраждала змогла встати на ноги.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як з'ясувалося пізніше, постраждалою виявилася 17-річна дівчина, яку з серйозними забоями доправили до лікарні.

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО шокувала Одесу: родичі підозрюють найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа в спальному районі Києва стався вибух: відео і перші подробиці.

Знай.uа писав, Сенцов змусив пропагандиста Соловйова добряче понервувати: "У Крим на танках".