Принц Гаррі та Меган Маркл розглянуть перехід до США на тлі побоювань, що "історія повторюється", заявила екс-дворецька принцеси Діани, пише The Dailymail.

Пол Беррелл заявив, що повністю розраховує, що герцог і герцогиня Сассекські придбають житло в Штатах, намагаючись уникнути уваги британської преси.

Колишній королівський слуга заявив, що висвітлення пари в ЗМІ нагадувало йому про принцесу Діану, яка загинула в автомобільній катастрофі в Парижі в 1997 році.

Він також заявив, що пара буде готова створити базу в країні народження Меган, оскільки вона "захоче виховувати своїх дітей як напівамериканців".

Містер Беррелл стверджував, що Діана сама до смерті прагнула переїзду до Каліфорнії.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він сказав, що у них були плани на будинок на західному узбережжі Америки в Малібу.

"Це раніше належало Блейку Едвардсу та Джулі Ендрюс. Були плани на цей будинок, і ми присвятили кімнати Вільяму, Гаррі та принцесі. Я і моя дружина, і діти збиралися жити в будинку. Тож її майбутнє поверталося до Америки", - сказав дворецький.

Меган Маркл
Меган Маркл

"Я всесердечно вірю, що Меган захоче виховувати своїх дітей як напівамериканців, тому їм буде потрібно місце там", - додав він.

Нагадаємо, Меган Маркл напала на ді-джея. Що перетворило кохану принца Гаррі на розлючену фурію?

Як повідомляв портал Знай.uа, сестра Кейт Міддлтон звернулась до нетрадиційної медицини: що не так із сином Піппи.

Також портал Знай.uа писав, що принц Гаррі глибоко стурбований здоров’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."