Молодша сестра Кейт Міддлтон вирішила випробувати нетрадиційну медицину на своєму синові, а саме вдатися до "черепної остеопатії". Світська левиця каже, що методи такого штибу допомагають Артуру.

Серед членів королівської сім'ї Великобританії багато шанувальників нетрадиційної медицини. Серед них Принц Гаррі і Меган Маркл.

В інтерв'ю журналу Waitrose Weekend 36-річна жінка розповіла, навіщо сину потрібна терапія остеопата.

"Остеопат помітив, що одна сторона шиї Артура більш щільна, ніж інша, – це пояснює, чому він вважав за краще спати на одному боці. Лікар також звернув увагу, що руки Артура сильніше його ніг, тому призначив нам вправи, щоб допомогти йому", - зазначила жінка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Прихильники остеопатії називають методику розслаблюючою процедурою, яка призводить тіло в рівновагу. Противники називають її шарлатанством і лженаукою.

Між тим, Піппа визнає, що не існує наукових доказів такого лікування. Під час сеансу на череп або хребет дитини кладуть руки, щоб налаштуватися на те, що практикуючі називають "краниосакральным ритмом". Потім вони "маніпулюють тілом", "розмовляють з ним" і "отримують відповіді", в результаті "перенастраивая організм".

Принц Гаррі з Меган Маркл і їхнім сином Арчі
Принц Гаррі з Меган Маркл і їхнім сином Арчі

Дружина британського мільярдера зізналась, що незабаром після того, як на світ з'явився Артур, вона дізналася від декількох матусь про остеопатію.

"Це популярна альтернативна терапія для недоношених дітей і новонароджених, які перенесли травматичну народження і мають проблеми зі сном", - каже сестра герцогині.

фото Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

За словами остеопатів, їх практика розслабляє дитину і сприяє здоровому сну, поліпшує травлення, вирівнює тіло за допомогою ніжних маніпуляцій з головою і тілом.

"Хоча наукових доказів не вистачає, після безлічі позитивних відгуків, я взяла Артура на заняття, коли йому виповнилося сім місяців. Це не дешеве задоволення...але варто того", - розповіла Піппа.

Нагадаємо, принц Гаррі глибоко стурбований здоров'ям’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл з’явиться на телеекранах: колишня акторка розповість про труднощі материнства у фільмі.

Також портал Знай.uа писав, що принц Гаррі глибоко стурбований здоров’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."