У Мережі з'явився трейлер документального фільму про герцогині Сассекса Меган Маркл.

Королівський тур 38-річної Меган Маркл і 35-річного принца Гаррі, країнам Африки, куди вони відправилися разом зі своїм п'ятимісячним сином Арчі, завершився на початку цього місяця. Ну а вже через кілька днів на британському каналі ITV вийде документальний фільм "Гаррі і Меган: африканське подорож" (Harry & Meghan: An African Journey) про поїздку герцогів Сассекских.

Фільм ITV про турне герцогів відбудеться у неділю у Сполученому Королівстві та в середу в США на ABC (22:00 ET), який підхопив проект і просуває його з уривками та пресою випуски.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зокрема, на відео зображений ніжний поцілунок Меган, адресований її синові. Це сталося за кілька хвилин до того, як герцоги Сассекские представили Арчі архієпископу Кейптауна Десмонду Туту.

фото Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

Наголошується, що у фільмі дружина принца Гаррі розповість про труднощі, з якими вона зіткнулася, коли була вагітна.

Маркл заявила про те, що під час її вагітності в британських ЗМІ виходило безліч негативних матеріалів про неї, які також продовжили публікуватися і після народження її сина Арчі.

фото Getty Images
Меган Маркл \\ фото Getty Images

Вона також зазначила, що кожна жінка відчуває себе вразливою, особливо перебуваючи в положенні. Герцогиня подякувала інтерв'юера за запитання про її самопочуття.

фото Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

"Не багато цікавляться тим, як у мене справи", — сказала Маркл.

фото Getty Images
Меган Маркл \\ фото Getty Images

Нагадаємо, принц Гаррі глибоко стурбований здоров'ям’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."