Меган Маркл і принц Гаррі напали на австралійського мовника Алана Джонса за те, що вони показали суперечливий документальний фільм про їхню боротьбу в центрі уваги ЗМІ, сказавши, що "Австрія не скаже спасибі монархії".

Але шанувальники відразу кинулися на захист Меган у Twitter.

"Чи бачив він, скільки зловживань довелося пережити цій жінці? Я впевнений, що є деякі дивовижні вигоди, але половина Англії ненавидить вас не може бути дуже веселою", " Звичайно, він світовий експерт у всьому", "Ніколи не пропускає можливості зневажити могутніх жінок", - пишуть користувачі.

Меган Маркл
Меган Маркл

Містер Джонс, один із розробників фільму, сказав: "У документальному фільмі нам сказано, що Меган дає рідкісний погляд на її нове життя і бореться як королівська і нова мати".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Меган Маркл
Меган Маркл

Містер Джонс вимахував заявою Меган щодо боротьби, з якою вона стикається у своїх королівських обов'язках, і стверджує, що це "сміливе сміття".

Нагадаємо, Кейт Міддлтон підготувала дітей до Хелловіну незвичним способом: такого у королівській родині ще не було. Місцева жителька Кеті Уіттакер помітила королівську маму, яка переглядала відділ Хелловіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл звинуватила Букінгемський палац у серйозному злочині: скандал світового рівня. .

Також портал Знай.uа писав, що принц Гаррі глибоко стурбований здоров’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."