Кембридж готується до Хелловіна. Кейт Міддлтон вийшла в Норфолк у четвер, відвідавши місцевий супермаркет міста Сенсбері, щоб придбати костюми до Хелловіна для своїх дітей.

Помічена у проході одягу для Хелловіна супермаркету Kings Lynn Hardwick, Кейт, яка в той час була з принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою, навіть зупинилася, щоб поспілкуватися з деякими покупцями.

Місцева жителька Кеті Уіттакер помітила королівську маму, яка переглядала відділ Хеллоуїна.

"Я не бачив, що вона насправді купила. Дама, яка сказала мені, що там були діти, і вона сказала, що Кейт розпитує своїх дітей, що вони збираються на Хелловін", - сказала Уіттакер, повідомляє декілька газет Великобританії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Британці припустили, що вона купила тематичне вбрання для діток до Хеллоуїна.

фото Getty Images
Кейт Міддлтон \\ фото Getty Images

Зараз Джордж і Шарлотта перебувають на шкільних канікулах у Томасовій Баттерсі, школі, яку вони обидвоє відвідують, і в якій Шарлотта нещодавно почала працювати у вересні. Кейт і Вільям не мають королівських заходів на наступному тижні, і, здається, ймовірно, що сім'я проведе тиждень у своїй країні в Норфолку.

Нагадаємо, сестра Кейт Міддлтон звернулась до нетрадиційної медицини: що не так із сином Піппи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл з’явиться на телеекранах: колишня акторка розповість про труднощі материнства у фільмі.

Також портал Знай.uа писав, що принц Гаррі глибоко стурбований здоров’ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також..."